dimecres, 30 de novembre del 2011

PRESENTACIÓ DEL REPTE


Aquesta aventura neix de les ambicions i èxits que persegueixen uns enamorats de la muntanya, que han portat a l'extrem de la competició el seu cos per assolir reptes i fites gairebé impossibles.
D’aquí en surt una expedició de set components que lluitarà no només en equip, sinó també individualment fins l’extrem per a superar un repte d’una dificultat i una duresa a l’abast de molt pocs. Ens proposem batre el rècord del món d’ascenció i descens a l’Aconcagua en el mínim de temps possible, que actualment està en mans de Jorge Egocheaga, alpinista reconegut i que es troba actualment entre els cinc millors himalayistes del món segons els experts.
La representació de la nostre expedició també és potent, dins d’ella hi trobem l’actual campió del món de curses de muntanya, Luís Alberto Hernando Alzaga, corredor de la selecció espanyola de curses de muntanya. També comptem amb la presència de Pere Aurell Bové, corredor de la selecció catalana, 4rt del campionat del Món. També comptem amb Núria Domínguez, germana de l’atleta olímpica Marta Domínguez, i que es proposa ser la primera noia en assolir aquest repte. L'altre principal argument dels que disposem per superar el rècord és Félix Castrillo (Filipo), natural de Burgos, que compta amb un historial muntanyenc espectacular.
La resta de components de l'expedició són tres enamorats de la muntanya, naturals de Matadepera. Èric Riba, Ricard García i Santi Pérez que no volien deixar sol davant del repte a Pere Aurell, veí i company d'entrenament. Capacitats per ajudar i donar el suport necessari als principals components de l'expedició per tal de que puguin assolir el repte i batre de nou el rècord de l'Aconcagua!

Ànims i precaució equip, la muntanya no entén de récords però els humans som molt ambiciosos!

1 comentari:

  1. Força i sort animals!!!!
    Repte espectacular i preciós. De ben segur deveu pensar allò de: "el difícil ho fem immediat, lo impossible triguem una mica més".
    Boníssim Nadal, feliç entrada d'any nou i que els reis us portin el regal del rècord.
    Txus Garreta

    ResponElimina