dimarts, 27 de desembre del 2011

SIS DE SIS!



Matadepera el dia de Sant Esteve ha fet cim a l’Aconcagua a 6962 metres d’altura!
Trencant l’estadística de que només pugen tres de cada deu, els sis integrants de ‘Un cim, un repte’ van culminar el cim el dia 26 de Desembre a les 14h. Els components de l’expedició van fer nit a Nido de Cóndores passant el Nadal a 5500m d’altura i atacant el cim a les 6:30 de la matinada següent.
Aprofitant la posible finestra de bon temps per aquest día de Sant Esteve, ja que la nota característica a l’Aconcagua estan éssent les males condicions meteorològiques que impossibiliten l’ascenció, els sis integrants van decidir l’opció d’atacar el cim. A pesar de comptar amb una escassa aclimatació de tant sols 5 dies al Parc Provincial de l’Aconcagua i partint d’un camp d’altura inferior al que és habitual per fer cim.
La duració total pel dia de cim ha estat de deu hores i quart fins a Nido de Cóndores, set hores i quart per pujar i dos de baixada, disfrutant del temps restant al cim.
Els pròxims dies seràn de descans, ja pensant en el pròxim objetiu fixat entre els dies 2 i 5 de Gener, depenent de la meteorología, que s’intentarà batre el récord Horcones-Cim-Horcones.
Aquests dies 24 i 25 on tots esteu de festes i àpats, nosaltres hem estat al camp de Nido de Cóndores i han sigut dies molt durs amb símptomes d’altura i hem pensat molt amb vosaltres i què estaríeu fent en cada moment... mentre feiem una simple sopa per dinar pensàvem ostres! Els nostres amics estaran fent el sopar i després liada! Però estem orgullosos de ser on som i que tots haguem fet el cim!
Que acabeu de passar unes bones festes, una forta abraçada de l’expedició des del Centinela de Piedra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada